Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Bouw en Vastgoed / Een mooie wandkapstok is een sieraad voor de hal

Een mooie wandkapstok is een sieraad voor de hal

Sharing is caring

Wanneer we spreken over ons interieur, dan denken we niet direct aan onze entree of hal. Begrijpelijk, maar laten we deze ruimte vooral de credits geven die het toekomt, want deze ruimte is meer dan enkel die ruimte waar je jas aan de wandkapstok hangt! Immers, de hal is de eerste ruimte van het huis waar je binnenkomt en dan is het toch de moeite waard om deze er goed verzorgt uit te laten zien? Halmeubelen als een schoenenkast of spiegel verfraaien de entree en dit zelfde geldt voor een mooie wandkapstok.

Stijlvol en praktisch

Een kapstok is allereerst natuurlijk een heel praktisch meubelstuk. De wandkapstok behoort tot één van de populairste soorten kapstokken, omdat deze ook nog eens relatief weinig ruimte inneemt. Dit bijvoorbeeld in tegenstelling tot de staande kapstok die je nu eenmaal een plaats moet geven op de grond. Bovendien is lang niet elke hal geschikt voor het neerzetten van een staande kapstok. De wandkapstok is er in veel verschillende uitvoeringen en maten en natuurlijk vind je de ruimste keus bij Stijlvol en praktisch. Allemaal van de beste kwaliteit en allemaal even stijlvol, dus een absolute meerwaarde voor jou hal of entree. Wat dacht je bijvoorbeeld van houten kapstok Ameide? Niet alleen erg mooi, maar zeker ook praktisch door de extra bergruimte bovenop. Ideaal om bijvoorbeeld handschoenen of muts op te leggen. Ben je meer liefhebber van modern en zoek je een kapstok in die stijl? Dan is de Klick-2G wandkapstok voor jou een echte must have!

Combineer

Echt stijlvol word jouw hal natuurlijk pas als je een wandkapstok combineert met andere halmeubelen. De eerder genoemde schoenenkast en spiegel zijn hier uitermate geschikt voor en, je raadt het vast al wel, ook deze vind je natuurlijk bij Stijlvol en praktisch. Het grote voordeel hiervan is dat je alles onder één dak bij elkaar shopt en zo alles gemakkelijk op elkaar kunt afstemmen. Levertijden zijn kort en je betaalt nooit teveel. Voeg daarbij nog eens een garantie van maar liefst drie jaar en er staat je niets meer in de weg om die mooie wandkapstok te bestellen!By LouLou is inmiddels een gevestigde naam in de tassenwereld. Er zijn vele andere tassenmodellen bijgekomen, alsmede accessoires armbanden, colliers, oorbellen en ringen. En al deze producten staan voor dezelfde hoge kwaliteit. Je kunt dus gerust zeggen dat By LouLou HET tassenmerk is en dat ZIJ iedere vrouw gelukkig maakt. Wil je ook anderen deelgenoot maken van wat By LouLou te bieden heeft, het maakt niet uit hoe je het doorgeeft. By LouLou, LouLou, byloulou of loulou tassen, het merk is inmiddels zo bekend dat het altijd herkend zal worden.