Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Communicatie en Media / Zwols trainingsplatform Tafelgasten.com opent deuren van kantoor

Zwols trainingsplatform Tafelgasten.com opent deuren van kantoor

Sharing is caring

Tafelgasten.com heeft een nieuw kantoor geopend in Zwolle. Het nieuwe kantoor is een werk-, ontmoetings- en trainingsplek voor het team van het onlinetrainingsplatform dat sinds 2021 interactieve, online trainingen voor bedrijven verzorgt. De opening van het kantoor werd ingeluid met een event op locatie, waarbij oprichters Stefan Renkema en Nikaj Junte hun plannen presenteerden.

Startup Tafelgasten.com maakt sinds oprichting in 2021 een groei door. Ze helpen steeds meer bedrijven met korte, interactieve en online trainingen. Deze trainingen zijn een uitkomst voor het hybride werken dat sinds corona de boventoon voert. Om aan de toenemende vraag te voldoen, is het team van Tafelgasten gegroeid en ontstond de behoefte voor een offline werk-, ontmoetings- en trainingsplek. Oprichters Stefan Renkema en Nikaj Junte willen vanuit het nieuwe kantoor in Zwolle grotere bedrijven ondersteunen met korte, online trainingen.

Online trainen verbindt

Veel bedrijven hebben het flexibel thuiswerken omarmd. Dit geeft echter wel uitdagingen voor de learning & development van medewerkers. Tafelgasten.com haakt in op deze uitdaging met de nieuwe vorm van trainen. Stefan: “We combineren de voordelen van structuur, accountability en sociaal leren van de ‘klassieke’ groepstraining op locatie met de snelheid, flexibiliteit en lage kosten van e-learnings. Zo kan een organisatie mensen sneller bijscholen tegen lagere kosten dan een fysieke training op locatie. Dat zorgt voor een hoger rendement op de trainingsinvestering.” Nikaj vult aan: “Dit geldt ook voor online groepstrainingen, een nieuwe manier om collega’s op afstand toch met elkaar te verbinden.”

Over Tafelgasten

Stefan Renkema en Nikaj Junte startten in 2019 met Tafelgasten.com, een platform voor het uitwisselen en vernieuwen van kennis in een wereld waarin hybride werken het nieuwe normaal is. Zij doen dit met ZZP-trainers die live onlinetrainingen verzorgen. De ondernemers hebben beiden ervaring opgedaan in diverse organisaties en sectoren en aan hun persoonlijke ontwikkeling kunnen werken. Zoals zij zelf zeggen hebben ze kansen gekregen waardoor zij als mens en professional ‘rijker’ zijn geworden. Die willen zij nu ook aan anderen geven; zij doneren 10% van hun inkomsten aan goede doelen die zich inzetten voor beter onderwijs voor kinderen.
Meer informatie: www.tafelgasten.com.