Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Handel | Detailhandel / Zwolle Blue Jays nu te zien op Sporthy door samenwerking

Zwolle Blue Jays nu te zien op Sporthy door samenwerking

Sharing is caring

Sinds 1 september werken Sporthy en Zwolle Blue Jays samen. Daardoor wordt het aanbod op online sportplatform Sporthy nog gevarieerder en worden de workouts en matches van de Zwolle Blue Jays landelijk in de belangstelling gebracht. Onderneemster Kanessa Muluneh en Zwolle Blue Jays zijn enthousiast over de samenwerking en sporen andere teams en instructeurs aan om hetzelfde te doen.

Online sportplatform Sporthy werd in juni 2021 gelanceerd. Het is het eerste mondiale social mediaplatform dat zich enkel richt op het delen van sportwedstrijden en workouts. Het doel is om het bereik en de inkomsten van sportinstructeurs en -teams te vergroten. De Zwolle Blue Jays zijn een mooie aanvulling op de inhoud van Sporthy.

Kanessa Muluneh is zeer enthousiast over de samenwerking: “Niet alleen krijgen we nu meer aandacht voor de dames van het American Football team Zwolle Blue Jays, maar dit draagt ook bij aan de verscheidenheid van het aanbod van ons sportplatform. We staan altijd open voor mooie samenwerkingen met landelijke, regionale en lokale sportteams en -instructeurs die hun bereik willen vergroten.”

Meer weten over Sporthy? Kijk op: Sporthy - World's First Online Sports Center